AlbaChat
Këtu Bisedohet dhe Lexohet Shqip...
Shfletimet në Tag

Dua Lipa

BEFASOJNË RITA DHE DUA ME FOTON E NJEJTË (FOTO)

Këngëtaret kosovare tashmë mjaftë të kërkuara në skenën botërore së fundmi kanë publikuar nga një fotografi me mesazh të veçantë. Në Ditën Botërore të Ujit, Dua dhe Rita kishin publikuar nga një fotografi teksa bënin shqiponjën me duar.…

Dua Lipa shkëlqen në emisionin e Jimmy Fallonit! (Video)

Por është hera e parë që korr kaq shumë sukses dhe po përfolet prej mediave botërore. Mediat e huaja kanë komplimentuar mënyrën se si ajo ka kënguar hitin “Scared to be lonely” si dhe faktin se nuk ka gabuar në asnjë notë që ka kënduar…
... (several lines of code) ...