AlbaChat
Këtu Bisedohet dhe Lexohet Shqip...

Lupçe zbulon një “sekret” se çfarë bën kur është i dehur

0 240

Në një bisedë me Olsin, Lupçe tregon se çfarë ai bën kur është në gjendje të dehur.

Ai thotë se nuk bëhet i dhunshëm dhe i bezdisshëm për të tjerët, por e ka me të qarë.

“Kur bëhem tapë qaj. Në një rast të tillë mes shokësh nisa të qaj pasi kisha konsumuar shumë alkool dhe ata më pyesnin se çfarë kishte ndodhur. Nuk më do Katerina, i thosha unë”, tregon Lupçe.

Ai thotë se kjo gjë mund të kishte ndodhur edhe në dasmën e Ademit dhe të Ejonës në shtëpinë e Big Brother nëse atë do të kishte ngacmuar sadopak Katerina.

“Atë ditë që piva te dasma Adit, po të më ngacmonte Katërina, unë do të qaja”, thotë Lupçe.

... (several lines of code) ...