AlbaChat
Këtu Bisedohet dhe Lexohet Shqip...

Kim Kardashian me pasoja pas grabitjes në Paris

0 90

Kim ka marrë masa 

Kim Karadashian, ka angazhuar ekipin e sigurisë që ta ketë nën mbikëqyrje 24 orë.

Kjo më sa duket ka ardhur nga grabitja e fundit në Paris, ku modelja e famshme ishte grabitur nga persona të panjohur duke i marrë kështu stoli me vlerë milionëshe.

Ky rast ka ndodhur në një hotel në Paris, më 3 tetor të vitit të kaluar.

... (several lines of code) ...