AlbaChat
Këtu Bisedohet dhe Lexohet Shqip...

Big Brother/ Deklarata shokuese, Olsi: E mbys me grushte…

Diskutimet në Big Brother janë të temave të ndryshme.

0 149

Sidrita e Ervini, Fiorentina dhe Olsi diskutojnë për filmin “Fifty Shades Darker”.

Banorët flasin për skena nga filmi dhe Olsi thotë se ato janë të ekzagjeruar.

“Mua nuk më janë tharë duart t’i bije me thupër, e “mbys me grushte”. Burrë nuk është ai që të rreh me thupër. Kot nuk kam bërë stërvitje unë, nuk i jap kënaqësinë thuprës”, thotë ai me nënkuptim, duke iu referuar filmin.

Ndërsa Fiorentina i thotë Sidritës dhe Ervinit se janë si Dakota Johnson e Jamie Dornan, dy aktorët e filmit./Big Brother/

... (several lines of code) ...