AlbaChat
Këtu Bisedohet dhe Lexohet Shqip...

ANTIBIOTIKËT ”PARALAJMËRUES PËR KANCERIN”?

0 79

Sipas një studimi të ri botëror, antibiotikët mund të ndikojnë për të formuar një sinjal paralajmërues rreth një sëmundjeje vdekjeprurëse.

Kjo pasi njerëzit që marrin antibiotikë për një kohë të gjatë kanë m ë shumë gjasa për të zhvilluar rritjen e një zorre e cila mund të jetë shenj paralajmëruese për kancer, njofton Klan Kosova.

Hulumtuesit që ishin pjesë e këtij studimi thonë se larmia meteve në zorrë mund të ketë rol të rëndësishëm në zhvillimin e tumoreve, njofton klan kosova.

Megjithatë, ekspertët paralajmërojnë se rezultatet e para kanë nevojë për hetim të mëtejshëm për të dal me një konfirmim se ‘’ njerëzit nuk duhet të ndërpresin përdorimin e marrjes së antibiotikëve’’.

... (several lines of code) ...