AlbaChat
Këtu Bisedohet dhe Lexohet Shqip...

BEFASOJNË RITA DHE DUA ME FOTON E NJEJTË (FOTO)

0 264

Këngëtaret kosovare tashmë mjaftë të kërkuara në skenën botërore së fundmi kanë publikuar nga një fotografi me mesazh të veçantë.

Në Ditën Botërore të Ujit, Dua dhe Rita kishin publikuar nga një fotografi teksa bënin shqiponjën me duar.

Së bashku me fotografinë, përmes mbishkrimit ato kanë kërkuar që të ndihmohet iniciativa “Drop4drop” në përfundimin e misionit të tyre për të zgjedhur krizën e ujit për 663 milionë njerëz që jetojnë pa ujë të pastër.

W is for WE….We are all responsible for changing the ? #W4Water @drop4drop

A post shared by Rita Ora (@ritaora) on

... (several lines of code) ...