AlbaChat
Këtu Bisedohet dhe Lexohet Shqip...

Thaçi me akuza për deputetët

Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi e ka quajtur kthim prapa mos votimin sot të Ligjit për Ekzekutimin e Sanksioneve Penale në Kuvendin e Kosovës. Ai për këtë ka fajësuar mungesën e deputetëve në seancën e Kuvendit

0 79

Lidhur me këtë Thaçi ka shkruar në Facebook:

Mosmiratimi i Ligjit për Ekzekutimin e Sanksioneve Penale në Kuvendin e Kosovës është kthim prapa në përpjekjet tona për forcimin e sundimit të ligjit.

Nuk është hera e parë që Kuvendi i Kosovës dështon miratimin e ligjeve të rëndësishme në mungesë të kuorumit.

Përkundër respektimit të punës dhe pavarësisë së deputetëve të Kuvendit të Kosovës, dështimet e kësaj natyre janë të pajustifikueshme.

... (several lines of code) ...