AlbaChat
Këtu Bisedohet dhe Lexohet Shqip...

ARRESTOHEN DY PERSONA, KAPEN ME DY MIJË EURO FALS

Policia ka arrestuar dje në Prishtinë dy të dyshuar pasi që tek të njëjtit janë gjetur dhe janë konfiskuar 2 mijë euro.

0 47

Bankënotat që dyshohet të jenë të falsifikuar janë nga 100 euro.

Pas intervistimit me urdhër të prokurorit të dyshuarit janë liruar në procedurë të rregullt

... (several lines of code) ...