AlbaChat
Këtu Bisedohet dhe Lexohet Shqip...

Rreth Nesh

AlbaChat.Al është Portal Informativ në gjuhën shqipe i themeluar në vitin 2010 në Ana Moravë të Kosoves.

Misioni i AlbaChat është informimi mbi çështjet e përditshme nga Kosova por edhe trevave tjera shqiptare në Kosovë përfshirë politikën, çështjet sociale, shoqërore, kulturore dhe aktivitete në sfera të ndryshme. Gjithashtu mbulojmë lajmet më të rëndësishme nga Shqipëria, Mali i Zi, Maqedonia dhe diaspora. Të gjitha këto me synim të informimit të paanshëm, të saktë dhe shpejtë.

Portali AlbaChat është i pavarur nga struktura politike dhe shtetërore të Kosoves apo ndonjë shteti tjetër.
AlbaChat është portal jo-profitabil dhe mirëmbahet e financohet nga vet stafi dhe ndihmat e donatorëve.

KONTAKT INFO

Phone: 1.800.123.4567
Email: [email protected]
Web: albachat.al

ADRESA

70010 Rruga Vllezrit Gërvalla,
Ferizaj, KS

Na Dërgoni Mesazhin Tuaj    Në Hartë

    ... (several lines of code) ...