AlbaChat
Këtu Bisedohet dhe Lexohet Shqip...

SI T’I KONMBINONI NGJYRAT PËR VESHJET E PRANVERËS (FOTO)

Të kombinosh ngjyrat nuk është aq e thjeshtë sa duket, andaj jo të gjithë ia dalin.

0 296

Duke mos patur guxim për të luajtur me ngjyrat, shumë parapëlqejnë të qëndrojnë brenda një nuance, pa eksploruar spektrin e ngjyrave.

Edhe pse disa kombinime klasike, siq është e bardha me të zezën, njihen nga të gjithë pse të mos provoni disa të reja.

Stina e pranverës pranon çdo ngjyrë andaj shikoni fotografitë më poshtë dhe inspirohuni.

... (several lines of code) ...