AlbaChat
Këtu Bisedohet dhe Lexohet Shqip...

Fillon Java Ndërkombëtare e Parasë

Kjo ngjarje ka për protagonist kryesor fëmijët, nxënësit dhe të rinjtë

0 196

Banka Qendrore e Kosovës, Muzeu i Kosovës dhe Shoqata e Bankave të Kosovës, me rastin e fillimit të Javës Ndërkombëtare të Parasë organizojnë  sot hapjen e kësaj jave.

Kjo ngjarje shënohet në të gjithë botën dhe ka për protagonist kryesor fëmijët, nxënësit dhe të rinjtë.

Në kuadër të Edukimit Financiar dhe fushës së kursimeve , më qëllim të ndërgjegjësimit të fëmijëve, nxënësve dhe të rinjve në përgjithësi, çdo vit në gjithë botën organizohet fushata e njohur me shënimin e aktiviteteve emrin si “Java ndërkombëtare e Parasë

... (several lines of code) ...