AlbaChat
Këtu Bisedohet dhe Lexohet Shqip...
Sport

Sport

KAMPIONATI SHQIPTAR

REZULTATE 06/02/2017 Flamurtari Vlorë 2 - 1 Luftëtari Gjir… Korabi Peshkopi 0 - 1 Skënderbeu Korçë 05/02/2017 Partizani Tirana 2 - 1 Vllaznia Shkodër Kukësi 1 - 0 Teuta Durrës Laçi 1 - 0 Tirana 28/01/2017 Teuta Durrës 1 -…
Lexo më Shumë...
... (several lines of code) ...