AlbaChat
Këtu Bisedohet dhe Lexohet Shqip...
Poezi

Poezi

Always with you Flora!

Für dich Flora Ich möchte dir Worte schenken, die du wie ein Parfüm auf der Haut trägst. Worte, die dich…

Mbreteron brenda meje

Ti mbretëron në ëndrrën time Princesh, Helen’ e shkuar saj Zgjodhe vetë të jesh, ”kujtime” E unë ashtu përjetë do…

Cfare ka zemra?

Çfarë ka zëri që më meket?! Çfarë kanë gjunjët që më dridhen?! Çfarë ka zemra që rreh fort?! Çfarë kanë sytë që…

Vemendjen tende dua!

Vemendjen tende dua; me mjafton. Vemendja e te gjitheve, s’me intereson. Ndjej afshin e lumturise, frymen tende…

Zemra qan

Briret e kraharorit mallin kane burgosur Ne qeline e zemres sime te mjere. Me zinxhiret e dhembtes jam e prangosur…

Emer

Krenaria te mban large vetmuar, me zemer te vrare, Dashuria te therret ne emer, qendroj prane, zemren mos e lere te…

U zbrazen qiejt

U zbrazën qiejt nga rëndesat dhe mbetën të pa zë. As vetëtimë, as bubullimë, nuk ka ndër qiej më. U zbrazën qiejt…

Se dija se nje dite

Se dija se nje dite, do ndjeja kaq mall Se dija qe nje dite, lotet do digjnin zjar, Se kuptoja se prekja jote me…
... (several lines of code) ...