AlbaChat
Këtu Bisedohet dhe Lexohet Shqip...
Lifestyle

Lifestyle

Trendi i ri i thonjve

Tendencat e preferuara të këtij sezoni kërkojnë nga ju që të eksperimentoni me teknika dhe modele të reja. Një nga ato është marble nail, ose e thënë ndryshe, thonjtë me model mermeri. Ky model i thonjve bëhet duke përzierë tri nuanca…
Lexo më Shumë...
... (several lines of code) ...