AlbaChat
Këtu Bisedohet dhe Lexohet Shqip...

Meta beson që opozita t’i bashkohet frymës konsensuale

Në një prononcim për mediat në përfundim të seancës së parlamentit ku u ezaurua edhe seanca e dytë e votimit për zgjedhjen e presidentit, Meta deklaroi se Konferenca e Kryetarëve vendosi që raundi tjetër të zhvillohet të enjten e ardhshme…

Celine Dion – Text Kengesh

Every night in my dreams I see you, I feel you, That is how I know you go on Far across the distance And spaces between us You have come to show you go on Near, far, wherever you are I believe that the heart does go on Once more…
... (several lines of code) ...